Hejja hejja

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade bloggen..
waldorf blev det söndagskvällen tillsammans med ida och ira =) sen for vi och hyrde världens sämsta film på kvantum. Jag som var trött som ett as kickade hem dem efter filmen haha men vi alla var nog lika trötta så det spelade nog ingen roll :P

Jag sov mest hela måndagen och for sen och mös heeeeela kvällen :):) hihi
for på stan idag med idis, träffade mycket folk på stan.. nu pratas det mycket alltså haha.

ikväll blir det ugly betty och desperate, sofie kommer förbi en sväng =)

pussochkram


myssugen!

jag kan inte mysa med texi, han bits för han tror att jag vill leka :(

jaha vad ska jag göra åt det här då? Jag beger mig väl till gymmet så  jag kommer på andra tankar

all kärlek åt mys eller hur!?

44 days to go ;)

nedräkningen har börjat! antingen kommer tiden gå suuuper sakta bara för att jag har koll på dagarna eller så kommer det gå suuper fort... antingen eller ;)
Ett litet break kommer iallafall 10-14 maj! Då åker jag nämligen ner på minisemester till göteborg för att hälsa på jw =)=)
vi ska bara njuta, kanske göra en liten utflykt och kolla in Art College där jag kommer börja till hösten. En sak är iallafall säkert, jag behöver inte oroa mig för att det det kommer bli tråkigt :P hihi jag längtar!

I veckan har vi haft en skotertrip ute i bensbyn med södelundskaran och ira :P muy muy mysigt och perfekt väder!

I sommar kommer jag bara jobba så mycket som möjligt :) men vem tackar nej till att sitta i receptionen och vara trevlig hela dagarna med både gäster och kollegor? och sen gå ner till stranden för att sitta i glasskiosken i några timmar och njuta av sommaren? Eller vad sägs om att köra minitåget runt campingen med massa glada semesterfirare? Kanske ligga på stranden och sola en stund för att sen gå upp till receptionen för att börja jobba? Jag har då inte tackat nej till det :D

Syster ska till Oakland, Michigan i augusti för att besöka universitetet och provspela med laget och ville då att jag skulle följa med. Det hade varit superkul så vi får väl se vars ekonomin bär.

Annars då? hmm i don't know :P

Okej, nu har jag tagit mig en funderare över det här med dagar kvar till juni.... tiden kommer nog gå sakta med tanke på allt som jag ser fram emot och inget som händer nu, om ni förstår hur jag tänker ( ; okej, nu gäller det att försöka hitta saker att göra meanwhile i'm waiting for the good things to come!

bye så länge! nu är det jopp som gäller. i tankarna finns söndagsledigt att se fram emot ;)

easter- but hey, where's the summer?

påsken har bara varit lugn för min del, jag har o msagt varit hundvakt dygnet runt nu när mina kära föräldrar är utomlands till på onsdag! Jag får så trevliga samtal från dem när de ligger på stranden i 30 graders värme och bara tar det hur lugnt som helst då man själv sitter i grått väder =P men om det är någon som ska unna sig en resa är det mamma och pappa :)

Just nu sitter jag och lyssnar på Freedom med akon, faktiskt helt skön låt.
Igår såg jag robinson och fan vad irriterande de där två tjejerna var...  jag klarar inte av såna människor haha, SKÖNT att de lämnade ön nu alltså. Jag vet vad du gjorde förra lördagen är ju king! åå jag hade velat vara med :P riktigt kul med hypnosen, det borde ni se ;)

jag längtar sjukt mycket till sommaren nu! kollar runt på mitt summerjobs hemsida med så mycket sommarbilder, längtar!


En lyckad helg mina vänner!

Nu var det ett tag sen jag skrev något roligt

Hela fredagskvällen gick jag och höll humöret uppe på jobbet med hjälp av ledighet dagen efter i tankarna.

Klockan 10.15 på lördagen hämtade jag upp elitgänget ida, anna, jw och ira och for vidare mot Boden för att se defterlängtade DMet i Cheerleading. shit vad konstigt det kändes att sitta på läktaren och vara supporter och inte vara på mattan...
Efter det åkte vi hem till  mig för födelsedagsmiddag, tårta och lite förfest innan vi for in till Allstar och hade trevligt. Det blev en riktigt lyckad kväll med mina favorittjejer :):) jag och jw gick sen till max och mötte upp hennes bror och vänner (som jag btw var slav åt i torsdags då de käkade på Allstar och spillde ut öl och grejer som jag fick moppa upp haha) världen är liten.  
På söndagen satt jag ute hela morgonen och solade med pappa och texas i det fina vädret. sen tog jag en bastu och åkte vidare till jw för en riktigt god påskmiddag med förrätt och grillat! Det är alltid lika mysigt hos familjen wikström ( :

Det blev en riktigt onyttig helg vilket jag nu fått ta igen på gymmet och i springskorna :P men it's all worth it!!

Göteborg kommer närmare och närmare and i can't wait.. Det är tankarna om en ny stad, nya människor (och SÅKLART min stjärna som redan finns där) nytt jobb och utbildningen som får mig att kämpa vidare här uppe :) :)

Igår jobbade jag ett kort med bra pass, när jag skulle sluta kallade min chef in mig på kontoret och jag kände att nu är det något dåligt på g.. man vlir aldrig inkallad på kontoret om det inte är något som behövs pratas om haha. Men det var bara posotivt så jag kunde andas ut. nu kan jag nog kämpa på ett tag till! En push behövdes verkligen nu kände jag.


En del av oss som var ut i lördags : )

  
och så såklart lillTexi :P


nog är vi i norrland alltid

Idag har jag varit ledig och då har det blivit gymmet, filmkväll och myyyys :):)

Men jag är väl inte så smart av mig att jag sparat ALLT till sista dagen imorrn alltså.. känner typ att jag måste skriva ett schema för att inte glömma bort och hinna med allt! usch, elina gillar inte stress..

Idag på stan stötte jag på renar utanför Åhléns.. jaha tänkte jag och fortsatte min vandring. 20 meter efter jag passerat dem stannade jag och tänkte att det var något som inte stämde. så jag vände mig om och först då klickade det att det kanske inte brukar vara renar mitt på storgatan utanför Åhléns.......
så jag gick tillbaka och tog mig några snygga bilder ;) Lule ser döööötrist ut i bakgrunden.

 

RSS 2.0