sommarminnen!


wohoo 4 dagar kvar till göteborg!!!

Dagens sommarbild ; )
Jens fastnade på toaletten i mitt hus då toaletthandtaget lossnade, ingen hörde honom förtvivlat ropa så han klättrade och nådde takfönstret och var helt förstörd hahaha
-Nu är handtaget fixat Jens, jag lovar ;)

image41

"which state does KFC come from?"

HAHA det här är fan den bästa på länge =D
"which state does KFC come from?" -i don't know.. i really don't know...... "Do you know what KFC stands for?"  -Kentucky Fried Chicken, right?? ÄR MAN IDIOT SÅ ÄR MAN ; )


February 11- Black Saturday

Idag 11 februari är det precis två år sedan den där hemska kvällen..
Allt hände iallafall i öknen påväg hem från en ökenfest i usa.. Jag, Ida, Sabrina, Alonso och Pedro var påväg hem men bestämde oss för att stanna på en öde bensinmack för att gå på toa. Vi var de enda på macken men när vi kom ut står det 5 äckliga mexicanare och äcklar sig mot oss. Alonso ber oss hoppa in i bilen och vi kör där ifrån. Plötsligt  dyker två bilar upp bakom oss, en stor svart truck och en lite mindre vit bil- det var dem.
De gasar upp och börjar köra jämsides med våran bil på var sin sida. Vi lyckas bli av med den lilla bilen men den svarta fortsätter.. Vi kunde inte stanna någonstans för detta var mitt i ingenstans och vi visste vad den andra bilen ville göra så vi bara fortsatte ihopp om att vi skulle hinna fram till Socorro så fort som möjligt. Polisen kunde vi inte ringa för de skulle inte bry sig- det här var på mexikanska gränsen, INGEN bryr sig!
Den svarta trucken börjar helt plötsligt försöka veja oss av vägen och krockar in i våran bil i sidled och vi kör fort som fan med halva bilen i diket. Killen som satt i framsätet drar fram en kniv och höjer den mot sin egen strupe. Allt hände så fort och jag hann inte ens uppfatta situationen, jag var så chockad- sånt här händer inte en själv, sånt här händer inte ens någon annan!
Den svarta trucken gasar förbi oss och ställer sig på tvären och vi måste stanna för att inte krocka in i den. Mexikanarna börjar då kliva ur sin bil med kniven i handen. Pedro som körde bilen lyckades på något sätt köra runt trucken och kör därifrån. Men likförbannat hinner trucken ikapp oss. Vid det här laget har vi kommit in i socorro så vi kunde svänga in på Whataburger och springa in på restaurangen. Vi kom in helt panikslagna och tjejen i kassan börjar gråta samt några gäster som sitter och äter.
De ringer polisen men vi inser att vi också måste fara därifrån - vi var ju under 21 och drack.
Gubbarna i den andra svarta trucken blev rädda och stack därifrån...

Så det var våran Black Saturday. Måndagen därpå i skolan berättade jag den här historien för mina kompisar och jag hade ju förväntat mig iallafall lite mer än "and then?" haha jag skakade på huvudet ; )
El Paso där jag bodde gränsar ju till Juarez i Mexiko (hört om filmen med Jennifer Lopez "Bordertown"? finns på Hemmakväll). Juarez är känd för våldtäcksmän som dödar kvinnor och slänger dem i öknen.

image40


Sluta inte tro att jag hade "the time of my life" där borta för det hade jag! =D Ville bara skriva en rad eller ja typ 100 om våran lilla händelse. Måste ringa sabrina och ida nu- det har blivit lite av en tradition haha.. varje år den 11 februari kommer vi pratas vid och komma ihåg den där kvällen, en kväll som också är min mammas födelsdag- GRATTIS mamma =). Kul present hon kunde fått, visst.

helg-helg-helg-helg

Söndagskväll- vad ska man hitta på?
Helgen har gått ruskigt fort och det har varit rent ut sagt förjävlart kul =D i stora drag iaf ;)
 Fredagen slutade på cleo från att ha haft tjejmiddag hemma hos sofie i nya lägenheten. Dagen efter stressade jag somfan för att hämta min bag med massa grejer i som jag behövde till lördagskvällen- det visade sig att jag inte alls hade behövt stressa ihjäl mig för sara bodde visst i lägenheten bredvid!!!!
Majoriteten av SP3Ds ekonomiare käkade middag och knallade till födelsedagsfesten på bergviken där det var väldigt trevligt =) Jag varnade dock en person att inte säga till en annan viss person att han inte vågade hoppa ut genom fönstret.. Jag visste nämligen att då MÅSTE han göra det.. vilket sedan visade sig vara sant..
Sen drog vi oss mot o'learys tills jag tog bussen hem.. hmm jag kom hem vid halv fyra och skulle jobba klockan sju, TUNGT! plus att min väckarklocka inte ringde klockan 6 för att jag skulle hinna duscha utan mamma väckte mig vid 06.40 - oduschad och äcklig som jag var drog jag på mig arbetskläderna och åkte iväg. inte nog med det, när jag kommer dit så är det ett gäng turister på 100 pers från Italien som är mina gäster och ska såklart fota då man är i "action" haha och jag var på mitt bästa dagenefter humör- inte okej!
När jag slutat hade jag kollat fel på busstabellen och fick sitta på bergnäset i 50 minuter i en busskur med en tejpad lånefuckingtelefon som inte hade några batterier så jag kunde inte ringa någon och be snällt om skjuts.. KUL!

image37
josse och jag =)

"I'm one of the guys who kicks in the doors and walks wit a gun"

det är mitt i natten och jag kom hem från cleo för någon timme sen men kunde inte sova så jag tänkte slå en pling till nå vänner i usa... jag fick tag i Sean "Lilman" som var i New York i det militära.. Jag har inte pratat med honom på nästan ett år så säger han att han ska skickas till Irak nu i nästa vecka. Han var förra året i nästan 15 månader där borta. Jag frågade vad det var han gjorde där borta och då sa han "i'm one of the guys who kicks in the doors and walks with a gun".. Jag tappade hakan. Visst att man sett det på nyheter och i filmer och sånt men att någon man känner klarar av att gå in i hus och döda oskyldiga familjer, nej jag fattar det inte!
Han sa att han inte var rädd att fara dit, han bara stängde av sina känslor helt och hållet. (Hur det nu är möjligt?)

image34


Här kommer förresten min kära låt
Milow- Born in the Eighties



Nej nu ska jag sova! =)

Nostalgi

Jag har ägnat min eftermiddag till att sitta på youtube och titta på olika klipp från El Paso istället för att göra den där jobbiga psykologi inlämningen som skulle varit inne igår..
Så många minnen har man därifrån.. min första skoldag -ensam bland 3000 mexikanare! Jag ville bara gömma mig vilket var omöjligt.. Jag kommer ihåg festerna ute i öknen och alla bio besök på Tinsle town, vad mysigt det var ^^.
För alla som inte har någon aning om vars El Paso ligger så kan jag säga att det är gångavstånd till Mexiko..  El Paso ligger i Texas men kallas "little-mexico" av många.
Nej gud vad jag längtar tillbaka till alla vänner man träffade och allt som hände.. Men life goes on och hälsa på kan jag ju alltid göra!
                  
       
      Mexico                       skolan                Emilio & Ida          graduation

iaf så hittade jag det här klippet på youtube som gav mig flashbacks från 05-06 =) visserligen är det inte min skola men "the west side".. nog för att Socorro slog detta lag under säsong 05-06!



<3

Resfeber

SÅ härligt det var i Brasilien nu över nyår och det bästa var nog att se ida och sabrina igen =)
Det blev alltså tre veckor i 40 graders värme i Rio och vidare mot Manaus uppe i amazonas. Stekte på Cocacabana, sov i regnskogen och levde livet. Vad gör man inte för att komma bort från kalla Lule?

Jag är ganska resig av mig och har svårt att stanna i Lule allt för länge utan jag vill som ut och se allt annat som finns över svenska gränsen =D
Frågan är bara vars man ska fara här näst? Jag var lite sugen på att fara tillbaka till Skottland men sen kom jag på att Irland hade faktiskt varit något! Blev kär i filmen P.S I love you där en liten del av filmen är inspelad där.. får kolla upp nå biljettpriser och dra med mig någon ; )

Annars då? Förutom att man saknar solen och värmen så är allt bra, vi hade träningsläger i pite med laget i helgen och Johanna fyllde år i lördags så då blev det att vi for till Jävre och hade trevligt!

Några bilder från min och min underbara vän från Norge resa -Regnskogen och Rio!

  image11 image16

image17

RSS 2.0