ner i gröten...

gått i skolan 3 veckor nu tror jag.. känns som jag nyss börjat eftersom man varit ledig lite till och från :) skööönt!

känner mig iallafall som en riktig pain in the ass just nu, vet inte varför... ingen anledning till det iaf! känns som att jag verkligen försöker men det går liksom inte..

Ida och Sabrina var här och hälsade på förra veckan! det var verkligen efterlängtat!! Vi pratade om gamla minnen från usa och hade riktigt kul heeeeeela veckan! for en sväng över till finland och sen ner till göteborg för sedan ta färjan över till norge :) var inte lika jobbigt att säga hejdå till er den här gången som det var på flygplatsen i El Paso haha.. shit den dagen var inte den roligaste precis.
i'll see u guys in brasil on new years!!

skolan är rätt lugn nu iaf så det känns bra :) man har alltid någon att skratta med (eller åt haha) och prata om världens idiotiska grejer med..... det är så  det ska va!! du och jag honey ;)
Träningarna har satt igång på allvar nu :P.. det känns också, blåmärken över hela armen, en nästan avbiten tunga och näsan krossad haha! Finally! ;)

nu ska jag dricka teeee!!!

   

då var man här också!

då var det dags att börja blogga ;) haha.. elina gör som alla andra, ja du vet hon är ju "The Follower!" visst var det så det var sagt en gång för typ 1.5 år sen den där dagen?? haha.. suuuure she knew us all pretty damn good, NOT

RSS 2.0