AJ AJ AJ

Det blev lite fler timmar än 12 igår... 16 timmar blev jag där, med en 5 minutersrast! YES... jag kom hem 04.00 haltandes.
Idag skulle varit min lediga dag som jag såg fram emot hela kvällen haha, men nej jag jobbar ikväll. aja det ger ju pengar till sparkapitalet =) MEN förutom mina onda fötter så var det riktigt kul :D träffade många kära ansikten som var lite övertaggade haha ;)

Nu ska jag käka frukost och dricka en kopp kaffe =) syns ikväll guapos

idag blir det jobb!

Ska ta en dusch nu så jag blir lite fräsch inför mitt härliga 12 timmars pass ;)
kom förbi sportbaren ikväll med dina vänner!
Fast nej jag glömde, det är fullbokat hehe - Sucks to be you!


Mr. Play It Safe was afraid to fly

He packed his suitcase and kissed his kids good-bye
He waited his whole damn life to take that flight
And as the plane crashed down he thought
Well isn't this nice
And isn't it ironic... don't you think?

en ledig torsdag.

Idag har jag varit och gått runt på stan med sofie hela dagen :) jag fick med mig ett par nya converse (suprise suprise, mamma kommer bli galen), ett par träningsbyxor och en ny ring hem. Sen satt vi och drack kaffe på Waynes och glömde helt bort tiden..
Nu är jag hemma och provar mina nya träningsbyxor ( : ska fara och träna nu, måste bara förbi gina tricot och byta ringen till en mindre, den ramlar av hela tiden!

det var en dag som alla andra.

har känt mig lite dåsig de två senaste dagarna men tror att det är för att jag inte sovit så mycket och all träning typ.
Imorse klev jag upp tidigt med tanke på hur länge jag blev kvar på jobbet.. jag for iväg och skjutsade syster och hennes kompisar till ormberget för de har friluftsdag idag.

Måndag och tisdag har vi varit och städat på jobbet och fixat i ordning för att få allt klart till invigningen ikväll... så det har blivit långa kvällar men nu tror jag väl att allt ska vara klart, nästan iallafall..
Ingenting nytt har väl annars hänt i mitt otroliga händelserika liv =P Jag ska till syon snart och berätta hur det går för mina arbetsprover, hmmm.

här kommer ett smakprov på hur ligan kommer se ut till sommaren 2009 ;)


Brandutbildning.

Idag var det vääldigt jobbigt att kliva upp så tidigt ;) men det klarade jag till sist och begav mig mot Olivers där vi sen åkte vidare till Brandutbildningen. Det var Farbror Lalle som höll i den så det var kul :)) vi fick dock inte släcka skogsbränder men eld i en soptunna är väl nästan samma?

Sen for jag och köpte ett par jeans.. tänkte att jag måste ju ha några att börja jobba i iallafall =) och ett par shox på intersport som jag förhoppningsvis kan ha på jobbet också :)) jag får väl höra mig för imorn då vi äntligen får komma in i lokalen =D

Ikväll kanske jag och syster skulle hyra film, men det lär nog bli let's dance skulle jag tro.

Hej Hej!

nähä, då blev det inte så!

Ikväll har det varit möte på inpuls och det blev såklart en vecka till med min kära föda.. jag skulle inte bli förvånad om det blir 2 veckor, men jag siktar in mig på en förs =) det är ju bara 2 veckor av ens liv så! men ack så less jag är nu. snart är jag i mål ;)

annars har jag och sofie gymmat idag och sprungit ärenden på stan :)

Imorn hade det tänkt bli en vilodag men njaae när jag ändå är i princip next door på Olivers och kör brandövning (det ni!) hela förmiddagen så kan jag ju knalla förbi inpuls också ( :

ska väl packa och fixa inför imorn nu, ska upp 07 imorn då jag måste infinna mig på Olivers 08.00!! tidigt tidigt.

ha det!

mötemötemöte

Ja, idag vaknade jag av att syster skulle upp till skolan så jag klev väl upp vid nio ändå.
Igårkväll låg jag och tänkte på hur bra det är att vara storasyster. Jag kommer ihåg då man var liten och försökte sova. helt plötsligt spatserar det in en liten knodd i rummet med kudden släpandes efter sig och frågar om hon får sova hos mig för hon inte kan sova.. Det kallar jag syskonkärlek :)
Fast kan nog inte alltid varit så kul för syster min då jag satt och sydde "fina" kläder till henne som jag tvingade henne ha på sig trots att hon inte ville. Bland anant en riktigt snygg magtröja och en matchande snygg kort kjol! haha, stackarn.

Annars har jag varit på inpuls idag och kört ett bodypump pass, sett slutet av Days och ska nu vara ännu duktigare och städa åt mamma!! :O
Ikväll är det ännu ett Allstar möte, skoooj! :D För er som undrar öppnar det på måndag


ha det!

3 dagar kvar?!

nu är det snart sluuut, snart får jag njuta av en frukost med ägg och te!! ååååh vad jag ska njuta! Trodde det var över för 3 veckor sen men jag har varit duktig och sa "nej 3 veckor till klarar jag". Jag ber som helst mycket om ursäkt för att jag luktar så illa och har så dålig andedräkt hahahahaha xD men ni vet ju varför och jag har inte kunnat göra nå åt det ;P

Idag skulle jag varit duktig och städat men vadå det är ju en dag imorn också? tyckte jag gjorde mig rätt till att se en film hehe.
Snart blir det iväg till inpuls med sofie och köra ett spinnigpass, sen snabbduscha och iväg på mötet inför sportbaren wohooo, ska bli kul att se alla som fått jobbet.

Nej nu ska jag väl ta och packa väskan så att det inte blir panik sen!
ciao!


Alla hjärtans dag?

Kom hem igår vid 23 efter att ha jobbat kväll på Arctic, känns bra att få nå jobb gjort nu =) På vägen hem i bussen var det knökfullt och jag blev inträngd på ett sånt där 2 mittemot säten. Mittemot mig har jag ett par i 45 års åldern där damen inte verkade må så bra.. Hon satt och höll sig över munnen och ville spy och bad om att få kliva av hela tiden. Där satt jag, inträngd och tänkte att det är fredag den trettonde så ut kommer nog spyan och jag kommer få det över mig....
Tillslut när vi äntligen kommer fram till min hållplats lyckas vi skingra folkmassan på bussen och damen måste kliva av och störtar ner i en snödriva. TUR för mig, men synd om henne idag såhär dagen efter.

Lördagen började med bodypump kl 09.45 och sen passade jag på att gå min promenad på bandet idag då det är så kallt ute! Så nu är jag hemma och har duschat. Nu ska vi snart iväg och se systers match :)

hej så länge!


När jag blir stor ska jag bli inredningsarkitekt!

Dagen började på gymmet och sen vidare till Gossip för att slinga håret.. äntligen börjar jag känna igen Elina haha.

När jag var liten ville jag bli snickare eller medlem i Spice Girls så jag tycker väl inredningsarkitekt är någorlunda likt, jag menar jag är ju inte en utav dem som ville bli polis men blev kriminell....

Men men, nu har jag suttit och ringt till HDK och Konstfack och hört mig för om deras respektive utbildningar. Det kändes jätte kul och jag är huur taggad somhelst. dock är söktrycket väldigt stort i sthlm där det är kring 225 sökande varje år och kan ni tänka er att hela 15 stycken kommer in haha, oj. Men men vadå jag är ju en utav de där 15, behöver ju inte ens skicka in mina arbetsprover känner jag. Sarkasmen ligger på hög nivå för tillfället.
Men nej, planerar att kanske gå en liten 2 dagars grundkurs i mars i sthlm som Sköna Hem annonserade ut märkte jag nu när jag satt hos frissan. Det hade kanske varit nå? Så att man inte är helt bakom flötet då man ska söka in.

Hade varit grymt roligt iallafall!! TAGGAD! Den gick dock över min ekonomi, men äh he löser sig ( :

just det, förutom mammas födelsedag igår var det 3 års jubileum för våran Black Saturday 11/2 2006. Det var värt en tanke. Ni som inte har hört talas om Black Saturday klicka på Februari 2008 i arkivet här till höger och skrolla ner till "February 11 - Black Saturday" Där står nog allt som behövs veta :)



Nej nu ska jag hmm, ja vad ska jag göra? jag ska gå härifrån iallafall,
Laters!

11 februari - Grattis mamma! =)

Idag skjutsade jag bror till Helex, for sen och handlade till min kära tårta jag skulle baka och svängde sen in till växtriket och plockade en liten blomma till mamsen som fyller år idag :)

Nu är allt klart, städat lite och ser på Days. Nu när detta är slut ska jag ta en promenad i kylan men guuud så fint det är då solen skiner :):)






ändå rätt nöjd med min tårta :P synd att man inte får smaka!

ALLSTAR - The fabulous sportsbar

YEEEEES!!! jag fick jobbet! wohoo :D:D De ringde igår vid 12 tiden och meddelade. SHIT vad glad jag blev, jag som gått och varit nervös i 2 veckor... nu kan jag äntligen andas ut och jag hade ju lovat mig själv att om jag fick jobbet så skulle jag klippa mig och slinga håret!! hoho så det första jag gjorde var att boka tid på Gossip! :) Torsdag here i come haha.

annars har jag träningsvärk i rumpan och magen så det känns bra! idag blir det prommis in till stan, köpa ett linne åt syster, spinning sen Plannja match med det vanliga sällskapet :):)

Grattis också till Idaho och Kajsa som också fick jobbet på sportbaren! Kul det ska bli!!

Nej nu ska jag lägga upp nå gardiner till mamma, ringa nå universitet ochh SÅKLART Days!

ha det.

Ännu en måndag!

Sitter nu och tittar ut genom fönstret och det ser rätt kallt ut!

Under förra veckan och helgen har det faktiskt blivit en hel del jobb och det känns bra nu i dessa tider. trött blir man bara då jag har börjat 05.30!! men men skönt att få jobba lite iallafall :)

Idag blir det att se Days som vanligt haha, sen ska jag på gymmet.. idag blir det Pilates, en prommis och Core! ska bli riktigt kul faktiskt :) synd att min gymkompis sofie är sjuk men du får tagga till när du blir fit for fight ( :

Annars i helgen har jag varit och sett systers match mot 08 och de vann med ca 10 poäng. syster gjorde 32 poäng så jag är mäktigt stolt :P hoho, she's one of a kind min syster <3

Sen har väl jag hängt i bastun hela helgen också då det varit så förbannat kallt haha


Det är dagar som dessa............


............som jag hänger i vår kära bastu!

kul när det ger resultat :)

det är alltid kul att se när träning ger resultat! =P en sån känsla alltså :)

jag väl bara suttit och glott på tv hela morgonen och till en STOOR besvikelse var det ingen repris på Days på morgonen så jag blev lite less haha.
Men jag fick nöja mig med oprah.. jag vet att vara arbetslös är inte lätt! Nog för att jag kan väl inte kalla mig arbetslös om jag jobbar ibland på nordis? det är allt knepigt.
iallafall, jag såg på oprah som gästades av en doktor.. visste ni att alla foster i början har en tjejs hjärna? girl power! haha. Eller visste ni att asiater inte bryter ner alkohol på samma sätt som oss? De har inga enzymer i magen som kan bryta ner alkoholen utan levern är den som tvingas bryta ner allt. shit vad hemsk deras lever måste se ut.

nu tycker jag att jag har varit nog smart för idag och känner att det börjar bli dags för Days nu klockan 12.50 ;)

måste bara säga än en gång - Kirby är HUUUUUUUUUUUUUUR snygg som helst!!

Hittade den här bilden på datorn igår, ge mig sommar, ge mig stugan


arbetsintervju

igår var jag på arbetsintervju, åååh jag håller tummarna nu alltså.. hade varit så fruktansvärt kul att jobba på den nya sportbaren som ska öppna :D:D

så nästa vecka får jag besked :) i can't wait!

annars har jag väl bara varit och sett systers match och jobbat lite :)

nu ska jag äta frukost! ha det

RSS 2.0