so close

Allt var för bra för att vara sant.. allt var färdigt i skolan, klassen var så otroligt bra och dagarna bara susade förbi. Men så kom den där natten som aldrig skulle komma.. men den kom och jag är väldigt tacksam över att vi alla klarade oss så bra som vi gjorde. Min brutna handled är ingenting om man jämför vad som kunde hänt med oss.
vi hade änglavakt.





Låten säger mycket.

allt är färdigt!

som i alla andras bloggar jag läst kan väl jag också skriva att nu är allt färdigt i skolan ; )
Vaknade idag och tänkte vad måste jag göra idag då - en torsdag? ja du måste vara på LTU klockan 12.30 men annat än det? INGENTING. for och mötte jw i stan och satte oss och åt glass på södrahamn : )

Jag kom hem och väntade in syster och hennes käreste for och handlade och åt varma mackor framför schlagerfestivalen.

Brorsan flyttar upp nu första juni! wohooo vad jag har saknat ha familjen samlad =) fast nu får jag ju lite ångest.. jag som hade tänkt flytta söder ut men nu när brorsan kommer upp så försvinner ju jag! hmm

lämnade in min telefon idag - IGEN! nu är jag less, orkar inte ha den där jävla skittelefonen! ska slänga den i backen när jag får tillbaka den så jag får en helt annan modell, visst är det så efter att man lämnat in den 3 gånger? är på min andra gång.. får väl se hur länge det dröjer den här gången tills jag får tillbaka den - bara det inte är 2 månader som sist.



image69
<3

barnvakt

var barnvakt imorse från 07 till 12.. trött var jag men man kunde inte låta bli att le då man möts av en söt liten Leon på 4 år komma strosande. Fick nöta musikvideoDVD på 5 låtar i 5 timmar där bland annat cara mia och magnus carlssons låt fanns med. Leon säger helt plötsligt "När jag blir stor vill jag se ut som Magnus Karlsson! jag vill ha de där röda kläderna!" Han pekar på ett par röda skinnbyxor och en T-shirt som var uringad runt hela brösten som magnus hade i musikvideon. haha vad söt han är!

  image66  image67  image68

Alltså finns det nån sötare unge?


en helt vanlig fredag.. well close enough!

veckorna bara susar förbi och det är redan fredag - IGEN!

vaknade klockan 11 och ringde jw.. for in 11.20 och käkade lunch med henne och när vi sitter där ringer telefonen och det är min maaama som låter lite konstig. Hon frågar om jag hört om Julia, min syster (jag tror då att hon gjort illa sig eller nå) men då säger hon att hon fått Max idrottsstipendiet på 50 000 kr.. jag blev HELT stum!! GRATTIS SÖTIS!!! =D


image64
haha jag med syrrans lilla buckla ; ) var ju tvungen att känna hur det kändes!

fem minuter senare ringer telefonen och någon på Diva ringde och bad mig komma in och jobba så det var kult det med! de stänger ju ena butiken så de har tförsäljning.... så passa på ; )

nu ska jag gå ner och krama min lillasyster igen ( :

Pay It Forward

Pay it forward- en film som alla borde se <3



Ledig imorrn så då blir det Helex och stan! wohoo

K Ö R K O R T !

wohoooo ÄNTLIGEN! ett efterlängtat körkort kammade jag hem idag ; ) så otroligt härligt =D

skjutsat runt josse idag -första passageraren ; ) hon flyttar ju till Borås på måndag, kul inte :(


hahaha, så jävla kul!

RSS 2.0