mandag morgon med en kansla av jul

Klockan 9 klev hoppade jag ur sangen da jag sag att solen sken utanfor. det borjar ju narma sig jul snart och det finns inget battre an att vakna pa morgonen till laten Deck the halls. Jag spelade laten hela morgonen medan jag at frukost och sen tog jag pa mig bikinin och gick ut och solade i en timme till den mysiga julskivan.
lite kontraster jag vet haha men anda.




snart ska jag borja gora lunch och sen far jag val se vars det bar av : )

Isn't she beautiful?

 

Baby Sofia har blivit jatte stor <3

Miami

Just nu sitter jag i biblioteket pa Florida international university och vanatar pa att sabrina ska komma fran sin lektion. Nar jag kom hit mottes jag av ett gang killar som sprang runt pa en utav grasmattorna ochspelade amerikansk fotboll, precis som pa film tankte jag direkt haha.
Campus ar enormt stort och det ar folk overallt :) Man blir SA sugen pa att borja studera har sa det ar inte klokt.
I huvudbyggnaden har de snabbmat resturanger som Burgerking och tacobell.. de har till och med ett stalle dar man kan ga och klippa sig, vaxa sig, gora naglarna och sola.. haha helt kul.

Imorrnkvall ska vi fa till Miami Beach och lordag ska vi spendera hela dagen pa stranden :):)

nej nu ska jag kila vidare,
kan inte sitta har hela dagen ;)


El Paso

Tankte det var dags att uppdatera lite nu nar jag har tillgang till internet :)

I mandags kom jag hem fran att ha halsat pa alla vanner i El Paso.. det var hur kul som helst men tiden gick sa fort och jag var bara dar 4 dagar sa jag maste tillbaka. Pa fredagen kom Emmi och Silly och hamtade upp mig och vi for till en kickback hos Robert. Vi festade och hade trevligt och Silly drack kanske lite for mycket men allt var som det skulle, hittills iallafall haha. Nar Emmi skulle skjutsa hem mig foljde Silly med i baksatet. Jag satt fram och pratade med Emmi om hans bilolycka som han var med om.. han brot ryggraden och fick operera och grejer sa han har ett arr fran huvudet ner, scary. Helt plotsligt kanner jag nagot i mitt har och nagonting som kanns som vatten kastas over alla vara klader. Silly kraks i baksatet och inte nerat utan rakt ut over mig och Emmi!!! Emmis bil har bara 2 dorrar sa Silly kunde inte ga nagonstans eller rulla ner rutan. Vi kunde heller inte stanna nagonstans for vi var mitt pa motorvagen och det ar helt galet med trafik. Sa dar var vi, full av spya over hela oss och vi blir sa acklade att vi bara sitter dar och skriker haha. Vi hittade dick en bensinmack och emmi ber mig ga in och kopa vatten till honom. kul att ga in nagonstans da man luktar sa gott som vi gjorde haha... Vi hade iallafall kul at det dagen efter.

Pa lordagen akte vi till Mexico och tittade pa en fotbollsmatch, at mat och akte tillbaka till USA. mysigt.

Sondagar ar det deras Pokerkvall sa jag for over och hangde lite med alla och hade trevligt och lyssnade pa musik :) Jag kan da verkligen saga att nu ar jag tillbaka.. den musiken, den dialekten, manniskorna, deras hyss och allt som El Paso har att erbjuda. me lovin it!


Hurricane's hitting San Antonio

Pa fredag planerar en orkan att komma in over san antonio. som tur ar ar jag inte har da.. nu sitter jag hos Alex redo att fara till el paso.
Laura, Jorge och barnen kommer nog anda evakuera till El Paso pa fredag for sakerhetensskull... Shit jag kan inte fatta det! men hoppas den andrar riktning eller na, you'll never know.
Jag har packat allt det nodvandigaste som passet och det OM huset skulle stryka med. Men det kanns inte som att det skulle kunna handa en sjalv? Men vet du vad elina... det har redan gjort det en gang sa varfor skulle det inte kunna handa igen???

Sabrina ringde just och dubbelkollade nar jag skulle komma sa i slutet av september far jag nog dit :)
Igar sag jag en bilkrasch mitt utanfor walgreens och jag blev lite skakis men alla var okej och sadar sa det var skont :) Jag gick en promenad pa typ 3 timmar igar.. jag fick inte lite farg haha. Jag, diana och sofia holl pa att do av torst sa vi var tvungna att knacka pa vid forsta basta hus och be om vatten.

I helgen sa har Milks, Silly, Arden, David x2 och jag planerat att fara och campa lordag-sondag i Ruidoso sa det ska bli valdigt roligt. Speciellt att se alla igen! Jag maste hinna med mycket, fara till the mall, traffa wendy och hennes baby Mia, ata middag med Nena, ga till Chicos Tacos, festa med alla gamla vanner pa fredagkvall och sadar. langtar till jag kommer fram.

bilder och sant kommer sen da jag far en chans att sitta lange med datorn och pyssla for mig sjalv :)

Ha det bra, vi hors snart!

San Antonio

Sitter pa biblioteket nu och tar det lugnt.
Jag hade glomt hur varmt det var har nar jag kom hit haha, det ar 35 grader varmt ute just nu och jag haller pa att svettas ihjal.. men men inte ska jag klaga ;)
Igar var vi pa six flags och varit och campat vid Guadalupe river :):):)
Har ar allt harligt! Aker nog till El Paso pa torsdag sa att jag far traffa alla gamla vanner igen!

nu maste jag ga, skjutsen ar har!
saknar er dar hemma, men jag kommer ju hem snart igen. <3

Arlanda

klockan är 04.45 och jag är desperat på jakt efter ett uttag så jag kan ladda min telefon så jag har nå musik att lyssna på under min 15 timmars kommande resa..
Jag är glad att jag vaknade iallafall och inte försov mig så jag skulle få springa till planet :) nog för att planet inte går förrän 09.10 haha, så drygt 4 timmar har jag visst på mig, oj fan jag kunde nog sovit nån timme till.

nu sitter jag här, medveten om att samma dag som idag, om drygt 19 timmar landar jag i efterlängtade usa! jag som väntat 2 år att få åka tillbaka och se alla nära och kära :):):)

Stackars sofie har jag dragit runt med på stan som fått följa med på all amina sistaminuten ärenden - som var lite väl många, men hon stod ut och det tackar jag för :)

Igår hade jag, bror och syster myskväll då vi lagade god mat och sen som straff fick Skiten laga blåbärspajen till efterrätt för hon hade suttit vid datorn typ hela tiden då jag och brorsan lagat maten. När vi började äta pajen var den jätte god men sen efter ett tag börjar vi alla tre skruva på oss. "sticker det i era munnar också?" haha, vad fan har du stoppat i skiten?? Det smakar ju som jätte mycket bakpulver, det gör ju jätte ont i munnen!! "öööhm, jaaa.. jag stoppade 4 msk bakpulver och blandade det med bären...." Grejen är den att hon bakade samma sorts paj kvällen innan och då hade hon inte gjort samma tabbe. Det är kul att se att Vestin alltid har sina hästar hemma ;)

Nej nu ska väl jag gå på jakt efter det där förbannade uttaget. Men vadå ska jag sitta där och glo tills telefonen blir laddad igen... gud vad trist, men jag har ju inget bättre för mig.

c ya in san antonio.

RSS 2.0