slowmotion

Kan tiden gå liiiite saktare tack? eller så inte. tiden går i snigelfart nu när jag bara går och väntar.
Stugan var så härligt det kunde bli, med massa mat, ompyssling och bara avkoppling :) sen att jw kom och livade upp stämningen var pricken över i:et :)

jag håller på att ihandla det sista nu inför färden på onsdag. suttit hela kvällspasset på jobbet och funderat vad som måste göras och köpas. Det är som det låter, inte ett dugg finns det att göra på jobbet.. typ inga gäster nu när alla har slutat semestern och sådär så. Blev dock lite rädd då  jag låste igen alla dörrar för utanför möts jag av ett gäng killar i sina "coola" mercedesar som står och hänger. Trodde nästan de skulle hoppa på mig när de såg nyckeln till hela campingen hänga i nyckelknippan... Jag åker fort därifrån men får en sån här "låste-jag-alla-dörrar-attack" och kände ett behov av att åka tillbaka men det var för sent för jag hade precis svängt upp på E4an. Så nu sitter jag här att hoppas på att larmet fungerar som det ska utifall att... ja... behöver jag ens nämna det?

Imorn ska jag möta upp syster och bror på stan och fotograferas på ateje grodan till mormor i 75 års present. hon ville ha nå nytaget fotogrejs. Sen att jag inte är hemma på hennes födelsedag är en annan sak, om hon kommer förlåta mig vet jag faktiskt inte.

bror fyller 22 imorn :) jag ska baka prinsesstårta och hela köret!

hej så länge :)


RSS 2.0