cinderella

tänkte bara lägga upp ett par bilder på mina studentskor som jag hittade på Zara i Brasilien =)
kommer dock ha nådigt ont i fossingarna men vafan det är ju inte varje dag man tar studenten!



      


hoho nu ska jag kila!!
tjaa


Jobb! wohooo

wohoo, var på anställnings intervju igår på First Camp!  jag känner att jag vill jobba någon annanstans än på Nordkalotten i sommar! Jag såg inte solskenet på hela sommaren och jag hade hmm 4 dagar ledigt under juli månad!
Så skönt det hade varit och ha kontakt med turister hela sommaren!

Idag fick jag beskedet via telefon att jag fick jobbet som receptionist!! Har dock inte tackat ja än för jag är i en lite knepig sits när det gäller frukostvärdinna på nordkalotten haha.

jävligt kul känns det att det inte bara är restauranger som vill ha en haha ; P

Nu ska jag skriva färdigt min PS rapport!



SOMMAREN ÄR NÄRA
image60

klassfest och bullbak!

Var ett tag sen jag skrev men what do you do right?

I fredags var det klassfest hemma hos Martina! Riktigt lyckat var det =) sen for vi ut - vilken flopp det där var haha. Men det slutade bra på O'learys där jag bland annat träffade wille och c.o.
Jw och jag for hem till mig och sov i fem timmar för att sen fara och sälja fika på willys.. vad gör man inte för företaget? haha.
 

image57
I väntan på bussen - lite trötta så vi tog med oss stolar ; )

Efter det for vi hem till jw och lagade middag och bakade bullar inför nästnästa helg på willys. Nu jävlar ska det vara seriöst och inte som alltid annars (inte undra på att vi skrämmer iväg kunderna då vi i princip ligger på bordet med fikat och ser allmänt slitna ut haha).

Psykologiarbetet som skulle varit klart för hmm 2 veckor sen (?) ska jag ta och börja med nu tänkte jag - tuungt! men snart är det träning och sen hem till josse för att färga hennes hår! så vi får se hur mkt psykologi det blir!

image58

ha det bra, hej!

RSS 2.0