en spontan kväll :)

jobbade 15-23 idag vilket var otroligt skönt att slippa stanna resten av natten och vara bland onyktra stökiga personer när man själv sliter som ett djur.


Nästa helg är det DM i cheerleading och sen min 20 års fest!! shit vad jag längtar till jw kommer hem nu! jag har gått och bara saknat henne mer och mer! nu är det inte länge kvar :):)

Jag har ju varit sjuk och har inte tränat på mer än en vecka!! imorrn måste jag palla mig till gymmet och köra något pass. är bara lite nojig när jag har nå virus i kroppen..

nej, back to reprisen av robinson - yes Joey jag fick se mitt robinson ;) haha

onsdag onsdag onsdag onsdag

Ett sms från Ida och vi hamnade på Allstar för en biljard runda vid åtta tiden igår : ) vi försöker väl träna upp skillsen ;P
Massor från personalen joinade oss sen efter de slutat jobba och så börjades det haha. Jag tappade hakan då le boss of the boss henrik kom in med ett smile hela vägen upp till örsnibbarna och bjöd på shots, drinkmilkshake, cider och champagne! Har aldrig sett mänskan röra en min alltså, men fyfan vad kul vi hade! Vi var några stycken som hamnade i bollhavet tillsist xD haha

Kom hem vid halv tre och ut ville Texas men det fixade vi på ett naffs ;) Sen fick jag strongt kliva upp klockan halv 6 då mamma åkte till jobbet och ingen på övervåningen som kanske hade sovit lite längre än mig hade tagit på sig att vakna lite tidigare.. men nog är jag pigg alltid ;)

jobb ikväll, skönt pass på 5 timmar så det går fort som fään :P

nu ska jag städa lite i köket! hoppsan


it's a puppyboy!

måndag förmiddag och jag håller på att bli bättre från att ha varit sjuk i några dagar så jag har inte kunnat träna alls sen i torsdags.
Så nu är jag mammaledig under dagarna, och jag kan då säga att Texas har världens minsta blåsa! Han vill ut var 10onde minut :P



busfröt Texas : )

stockholm nästa.

ikväll bär det iväg och hämta lilla voffset!!! lääängtar

igår blev det lååång dag på jobbet men det gick superfort faktiskt :) man blir så glatt överraskad hela tiden haha :P
Syster är ledig idag och jag har inte umgåtts med henne på år känns det som då jag alltid jobbar då hon kommer hem från skolan. Så idag ska vi ta en sväng på stan och kolla in Monki och sen en biljardrunda på Allstar!

Saknar mina sötisar Karla och Sofia! Men gud vad de kan gå mig på nerverna ibland mina små systrar haha





erkänn grandma Vira är duktig på att måla ;)

då var systemet ett problem mindre!

Hade en jätte bra dag igår : ) vi firade mig dock kvällen innan eftersom jag jobbade kväll igår så vi alla gick om varandra, men det gick lika bra.
Åkte till inpuls och när jag drog kortet genom scannern sjöng den happy birthday haha.. jag körde ett pass med sofie vilket nu har visat sig genom träningsvärk.. jag fick nästan rulla ur sängen!

   

Nu har jag ätit frukost och ska snart ut på en springtur. Det blir säsongens premiär utomhus ;) solen skiner så fint så jag måste passa på ; ) let me know if you wanna join me! Sen när jag flyttar till Göteborg lär nog det få bli standarden då jag inte har tillgång till mitt kära inpuls! kommer sakna all personal (elina hänger för mkt på gymmet - get a life)

Ha det!


då var det nästan klart : )

Just nu sitter jag faktiskt i mitt nyrenoverade rum och känner inte alls igen mig (vilket är väldigt positivt).
det blev riktigt bra och väldigt ljust :):):) saknas dock lite lister och grejer men det är på g ;)

  

idag har jag varit på inpuls och kört programmet sen sprang jag 20 min. Känner hur energin bara ökar :)
Har dock varit supertrött efter helgens jobb så en 2 dagars lefighet på rad var behövligt.

Fick bikinin i lördags och den var supersnygg! Sofie kunde dock inte ha sin klänning så jag kommer nog köpa den av henne. bara tråkigt för henne för hon som hade längtat så!

Nu ska jag ta och röja upp i syster och brors rum där jag slagit läger de senaste dagarna när mitt rum varit under rekonstruktion.

kramsjuk.

har nyss kommit hem från jobbet och jag är lite uppe i varv så tänkte försöka ta det lite lugnt så jag blir trött.
Idag har Sofie och jag beställt från Nelly.com :) det blev en bikini till mig.. ge mig sommar :D tyckte den var rätt söt och perfekt för att sola i ;)



Jag har varit helt kramsjuk idag alltså! speciellt när det var så körigt på jobbet, då hade jag behövt någon som pysslade om mig! myyys



Milow - House by the creek ♥

En lugn förmiddag.

Just nu myser jag bara med kaffe, bläddrar i olika ELLE interiör magasin och lyssnar på bra musik : ) en riktigt lugn morgon har det varit och jag njuter för fullt! Ikväll blir det jobb på Nordkalotten och det ska bli kul att träffa gamla arbetskollegor igen.

Timmarna på jobbet gick fort igår och efteråt blev det ett långt talk med jw vilket var rätt länge sen nu då vi jobbar om varandra hela tiden :P Jag stod dock på bron utanför huset eftersom jag inte ville gå in och väcka familjen som låg och sov.. tiden flög och jag hade visst stått där en timma haha.
Gymmet blev det igår också med nytt schema vilket har resulterat i ny träningsvärk - härligt

Träffade på Eline och några nya ansikten på jobbet igår så jag satte mig och var lite social innan bussen gick hem.. måste medge att man saknar cheerleadingen ändå. Men med mina arbetstider funkar det inte.

Nu ska jag återgå till mina tidningar och ta vara på de timmar som är kvar. Måste ringa Salle också för att få reda på mitt nya schema för i veckan.

Ha det!


anmäld och klar.

Nu har jag anmält mig och fick hem en bekräftelse på startdatum och grejer! =D kuuul! shit nu bär det iväg ;) eller ja om ett tag

Igår blev det jobb.. lite svårt att koncentrera sig med plannja på alla 40 storbildstv som finns på jobbet haha. sen på vägen hem mötte jag min kära kusin Pia som också var påväg hem så vi följdes åt en bit : )
Jag var ovanligt pigg efter jobbet och tänkte ta och måla en sväng till men så hade pappa redan varit duktig och målat.. en guldstjärna till dig ( :

Nästa fredag bär det iväg till stockholm för att hämta lilla sötisen!! ska bli jätte spännande.

haha såhär kan det se ut då jag packar min väska! erkänn rätt bra resväska jag har ; )
att jag fick igen den var ett mirakel

 

wake up sunshine



Att vakna till Milow är en favorit :)


förändring.

Yes idag har det hänt grejer i rummet.. allt är utflyttat, penseln i högsta hugg och taket blev första offret! Häärligt med ett helt nytt rum!

Annars har jag varit på inpulsmöte och sen hem igen för att ge taket en ny omgång ;)

Gick in på hemsidan och kollade om det kommit nå nytt och shit jag fick panik, den nya lilla utbildningen har kommit och det är bara att anmäla sig! aaaaah, måste fixa det tidigt imorn innan jobbet annars kommer platserna ta slut.. med min tur som jag har!

så nu måste jag kila i säng om jag ska orka upp tidigare än planerat!

so long!

it's just another manic monday.

Just nu sitter jag och dricker en kopp kaffe, kikar lite på lägenheter och har ångest över att behöva gå utanför dörren där stormen väntar på mig.
Har försökt sova länge idag på min lediga dag men vaknade klockan sju av syster och erik som skulle iväg på en liten skidsemester.
Idag ska jag bara fara till gymmet en snabbis och sen hem och basta! men gud, har jag blivit saunafreak?
wohoo idag och imorn är elina ledig. skönt skönt.



ha det!

RSS 2.0