17 mars - 19 år - st Patrick's day!

vaknade på tåget från Uppsala imorse.. trött och äcklig men fortfarande 18 ; ) fyllde 19 klockan 13.18 nämligen haha.

Kom hem ganska sent från skolan och då ringde Sabrina och grattade mig enda från brasilien! Faank you honey =) Jag kom dock sent till träningen vilket inte var okej från min sida men Sabrina fick gå före =)=) Hon kom in på University of Miami nu till hösten!! Vad glad jag blev för hennes skull! Får söka dit nästa år - önsketänkade.

Annars då? mjaa skolan är usch nu för nu börjar det på riktigt efter jullovet.. BLÄÄ


image56

"a true friend will be sitting next to you saying WE screwed up, but we had fun!" -sabrina i mitt grattismail

Shit vad vi hamnade i trubbel det året haha, men gud vad vi har skrattat åt det.......såhär efteråt iallafall.
-Den där gången som vi for runt och sköt folk med paintball geväret eller då vi pissade på polisbilstaket haha, fyfan. Eller då jag lyckades ragga upp en manlig strippa på en buss med sitt stage name ICE hahahaha.
Det värsta var nog ändå den där gången i brasilien vid middagsbordet under nyår då det slängdes ut en och annan kommentar om en person som satt bredvid ida (vi sa det på svenska, respektive norska) och trodde inte att någon skulle förstå....MEN det visade sig att den tjej vi just pratat om var en norsk fucking prinsessa som var tillsammans med sabrinas kusin OCH som hade förstått allt vi sagt- så jävla typsikt!! Vi ville bara sjunka genom jorden den kvällen. Tur att inte ida blev bannlyst från norge kan jag då säga.

Måste bara dra en kort liten historia från back in the days (känns så hemskt att det börjar bli ett tag sen så man kan kalla det så haha).
iallafall, jag hade en kompis Andy som var bög. Han hotade mig att om inte jag gjorde slut med Jesse som jag då var tillsammans med skulle han slå ner mig.. "When i tell girls to back off from their boyfriends they do cause they know i'll kick their ass!" haha, jag bara gapade.. Jesse var ju inte ens bög haha, plus att han om någon hade homofobi.
Men jag lyckades iallafall deala lite med Andy.. Han sa sen "I'll let you and Jesse stay together only if you introduce me to Hector", en utav skolans populäraste killar. Deal sa jag men skrattade mest inombords- kul det var!

nu ska jag njuta en sista timme av min födelsedag <3


Hektisk vecka.

Skönt det ska bli med sista resan nu. lite less har man ju blivit haha.
Förra helgen var såå mysig. Vi kom till Stockholm och det var världens vårväder =) Vi for direkt till mormor och lasse ut på Tyresö och bara myste på med en vårpromenad och lite chill på stan hann vi med också!
Försäljningen dagen efter var den bästa hittills så det kändes skitbra! På söndagen efter att ha suttit och fikat i gamla stan till 21.30 på söndagen gick vi till tågstationen och skulle ta tåget hem. Vi såg på biljetten att vi hade vagn 13, men inte fan fanns det någon vagn 13 på tåget- vi skulle visst åkt med det tidigare tåget, men instället satt vi och fikade- FAN haha. Men allt löste sig efter många om och men, med 3 minuter kvar till tåget skulle rulla fick vi hoppa på och fick sova i en kupé med en finsk svettleffe och en fisande tjej - tåg i ett nötskal

Juste UF mässan i pite var ju i veckan också. När vi kom hem från stockholm åkte vi direkt till skolan och sen hem för att hämta grejer för att sedan åka på träning en timme senare. Därifrån fick vi skjuts till pite till stadshotellet där vi sov till onsdagen. Mässan var dock trevlig men fötterna höll nog inte med.

Igår skulle jag dra chillkväll hemma och se någon film men så blidde det inte. Jag hamnade hos Erik med Josse och Pontus där vi förfestade lite och drog sen in till stan för en Olle fyllde 20. Sen for vi vidare till cleo och hade trevlisch.

Nu ska jag ta en sväng med bilen, eller vänta.. vad är klockan? haha

image55image53image52image50image49image47

ljuva vår <3

stress.

Sitter nu och fixar det sista innan stockholmsresan... hur jag hinner sitta här vet jag inte men men.
Veckorna har varit fullspäckade, förrförra veckan var vi i göteborg hela helgen, helgen efter det hemma i lule och tävlade själva där lovet gick åt till arbete och slit på träningarna och nu i dag far vi vidare mot stockholm för att sedan komma tillbaka på måndag, skynda till skolan, vidare mot träning och sen direkt till pite till UF mässan som hålls tisdag-onsdag där vi sover över. Dagen efter det är det en dag skola igen och sen bär det av till Stockholm igen för ännu en försäljningshelg.... Har räknat ut att jag och jw kommer gå sammanlagt 4 dagar till i skolan under hela mars månad...

telefonsamtal hit och dit, fixa med sponsorer, kläder, resor, planering, rapport, beställning, bokföring, försäljning, MASSA SLIT- snart är det ÖVER!! åååh vad skönt det kommer bli då vi fått projektarbetet avklarat. Nog för att det är jävligt kul med att fara runt i sverige och sälja allt men allt annat är bara sååå jobbigt.

vi får väl hoppas på ett Happy ending ; )


Mika - Happy ending.


syns nästa hmm vad blir det? Onsdag.


En söndag med längtan tillbaka.

Söndag morgon, trött från gårdagens "guldfest" haha - vilken guldfest! Vi åt på Waldorf och for hem till Eline och skulle festa till det ordentligt men vad gick fel? Vi somnade i soffan och jw "jag ställer väckarklockan så vi inte missar nattbussen hem..." Vi alla var heeelt slut efter dagens tävling så det blev inte mycket till fest haha.

Annars då? mjaaa jag hittade mitt gamla betyg från high school i en låda då jag höll på att städa. Så patetisk betygsättning egentligen.. Den kanske är lite svår att förstå också men men!



Nej nu ska jag gå och duscha, sen lule basket med jw och vidare mot hemmakväll =)=)
hej

image46
Haha Karla ska ALLTID posa!

RSS 2.0