valpsjuk

alltså jag kan inte vänte längre!!! :D jag sitter och tittar på alla fina hundar på ekoxens kennel och jag bara ler :P

vår lille nallebjörn är beräknad i slutet av vecka 2-3 men kan jag vänta till vecka 12-13 tills vi får åka ner ända till blekinge och hämta honom? jag tvivlar på det haha.
ååååh han kommer bli så bortskämd haha.



de är verkligen små nallebjörnar.. visst är han söt?!?! :D
fast de växer väääldigt fort till bjässar ska ni veta ;)

strålande jul.

nu ligger jag i sängen och ser sagan om ringen.. vet inte hur många gånger jag sett filmerna men jag kan se dem om och om igen ;)

i år firades julafton hos kära farmor uppe i hedenäset tillsammans med några av mina kusiner :):) juldagen for vi på våran årliga julmiddag i karlsvik.. åååh det är nostalgi över hela karlsvik, me lovin it!

annandag for jag och åt middag hos jw som har kommit hem nu över julen :D vi umgicks och käkade hela kvällen, ååh det är alltid kul att träffa lilla jw, det känns verkligen inte som att vi varit borta från varandra sen augusti alltså haha.
efter det åkte jag och såg the gladiator hos josse som åkte hem till borås i morse. guuud vad alla bara flyttar. när är det min tur säg?

idag så vaknade jag väldigt sent, körde in till stan och käkade med emma som åker hem till stockholm imorrn! see alla bara flyr härifrån.

imorrn då.. ja då blir det nog bio med massa friends :)

nej nu måste jag koncentrera mig på filmen.
sov gott

blickar framåt

nu är jag oerhört taggad inför kommande år! mycket nytt som ska göras, bland annat gymkortet som sätts igång och sofie som hänger på, hunden som ska hämtas och förhoppningsvis en rätt tididg resa ner till jw och josse nere i söder! =).. men ingen resa om elina inte skaffar sig ett jobb först

nu sitter jag iallafall här i vardagsrummet och tittar på klockan.. 12, vid halv 2 måste jag vara på pontus för lulebasket matchen. kul förutom att jag nog inte ska vara med..

sen vad blir det då? hmm kanske fara förbi josse igen men kom på att hon har finbesök och inte vill bli störd ;P
jag får väl se vad klockan är och vars alla håller hus!

Personalfest yes

i onsdags blev det dags för personalfest.. vilken kväll :D
jag hade superkul men är väldigt blåslagen såhär dagen efter.. jävlart vad halkigt det var ute!
morgon därpå vaknade jag av att Erik for och tränade vid nio tror jag väl att det var och jag kom på att jag hade nå freaking möte på arbetsförmedlingen men visste inte vilken tid. Jag kunde inte ringa för jag hade slut pengar på telefonen och erik hade ju hunnit fara så jag fick typ kuta till bussen och åka och hämta bilen på jobbet (jag höftade lite med timmarna efter gårdagen och hoppades till gudarna att inga poliser var ute på vägarna).
jag stormar in på jobbet och där sitter maama och mats och fikar.. det jag får ur mig är "jag ser ingenting!" jag hade nämligen glömt linserna så jag visste att jag definitivt skulle bli en trakikfara för allt och alla, speciellt fotgängarna.. men jag lyckades ta mig tillbaka hem men jag har fortfarande inte hittat linserna.. hmmmm. och mötet på arbetsförmedlingen var inte förrän 13.15 så jag var allmänt less.

Har pratat med Milks nu och de har bestämt att han, David och Cheeks kommer och hälsar på i sommar! jag är så lycklig :D fast vet inte om jag vill visa dem lule, jag menar kommer man ända från usa är det kanske inte lule man vill se om man åker på semester till Sverige? eller vad tror ni?
men man vet ju aldrig hur det blir med jobb och sånt till sommarn, helt plötsligt kanske de inte kan komma.. vi får la se. hade varit såååå kul och jag är 100 på att alla kommer bli helt kär i milks haha han är Mr Dreamy ;)


    
    

Volleyboll

Nu har jag nyss kommit hem från volleyboll träningen med ida ;P. det var superkul.. vi var dock inte de bästa haha men nog tycker jag vi var bra för några som typ aldrig spelat förr ;)
jag tyckte iallafall synd om korpenlaget som fick ha med oss på deras lag men vi vann iallafall hoho!!
nu är det jullov och det sätter igång sen i januari men vi vill köra träningsgrupp ju, inte bara match för vi vet ju inte alla regler och hur man egentligen spelar.... så vi skulle maila och försöka så att tränaren börjar komma på träningana i fortsättningen haha.

imorn är det personalfiesta som gäller men utvärdering av julbordet först...

nu ska jag sova :)

slut på julbord

tror ni det inte är liiiiiiiite skönt med att julborden ör över? nå så jävulst.. jobbargänget är dock huur roliga somhelst =)=) så nu taggar vi inför personalfest på onsdag ; )

lite kul det var imorse.. jag vaknade vid nio (ovanligt för elina nu för tiden) och satte på radion.. så hörde jag en bekant röst prata i radion men tänkte inte mer på det.. då kom jag ju på att jag var tvungen att ringa inpuls och bekräfta att jag skulle börja hos dem. Jag ringer och så säger de att Petter inte är inne utan han är och pratar i radio... haha det var ju han som jag hade hört då jag slagit på radion! så jag tror i mitt undermedvetna att det vat det som gjorde att jag kom ihåg att ringa då jag hörde honom..

var och tränade igår på hälsans med laget. det var mysigt att återförenas igen :D nu får jag se hur jag ska göra med dansen.. jag ska ju börja träna på inpuls efter jul och sen dilemmat med jobb.. så vi får väl es och hoppas att det finns pengar kvar till dansen!

sen så har vi ringt och tingat valpen nu!!! så jag är överlycklig :D men det är inte förrän i mars vi kan åka ner och hämta honom.. tiden kommer inte gå fort könns det som haha.
och imorn blir det volleyboll på porsön vid 21... ska b li riktigt kul faktiskt, jag och ida har ju länge nu inför det hela! =D

nej nu ska jag ta tag i städningen här hemma ;)

The Script - The man who can't be moved

kanske den bästa låten på länge!

jobb

ja då var det dags att börja jobba igen... ikäll bär det iväg till Nordkalottens julbord där alla är som packade sillar för det är så förbannat trångt!!! är inte särskilt taggad men det ger ju en tiny liten inkomst så man får väl inte klaga.

Nej nu ska jag ta och ringa jw och se vad hon har för sig :) men hon som är så duktig jobbar säkert ;)

ha det pra

There's no place like home

i helgen kom jag hem från USA och på kallas möttes jag av min kära familj :):) åååh vad jag har saknat dem.
Jag var dock suuuper trött från The Black friday som var natten till fredagen.. På thanksgiving var vi hos våran morbror och åt familjemiddag och sen när klockan blev kring 22.00 drog vi oss mot outlet köpcentret för att fara på super rean "Black friday".. det var huuur mycket folk som helst, jag köade 2,5 timmar för att köpa 2 freaking tröjor haha! men det var det värt!!! Vi kom hem 05.00 men jag hade inte tid att sova utan elina var tvungen att packa för planet gick klockan 09.00 och det tar ca 45 min att ta sig dit... kan du tänka dig, jag var vaken 2 timmar av heeeeeeeeela flygturen hem haha, det gick fort iallafall.

när jag kom hem dröjde det inte mer än 2 timmar sen ringde de från jobbet "eeeeh, kan du komma och jobba nu ikväll?" har de ingen stolthet i kroppen de människorna haha. Jag sa då nej och det gjorde jag rätt i för den natten sov jag 15 timmar ;). under kvällen myste vi alla på och åt god mammas mat och såg nå enligt pappa "trams" på TV ....stjärnor på is haha.. pappa hatar det.

idag har jag varit på stan med syster och köpte en vinterjacka för jag har inga vinterkläder ALLS!! haha såg ut som tönten själv i helgen på systers match men hoppas ingen kände igen mig haha.

sen då? jo i morse när jag klev upp blev jag helt chockad för mamma och pappa satt i telefon med en hundkennel och frågade massa frågor och sånt så det ser helt ut att vara seriöst den där gången... en liten valp hade inte varit fel =D jag har alltid älskat bernersennen hunden :P:P sötare finns inte!!



sötast i världen

RSS 2.0